miimr is a place where you and your friends can discuss and learn about everything around you!Signup Now!
Conversation Thread
Saliha Çağlakpeenn, birkac gune (yada birkac haftaya bilmiyorum:D) numarami degistiricem o yuzden ne kontor ne dk ne de sms var bende, alinganlik mesajlari atip durma kuzum, unutmus degilim seni... : ))
Fatma Danoesubroto: bana da mesaj atti gecende..ben de cevap atamadim 2 gun icinde kontor yuklemek istemiyorum telefona..beni affetsin lutfen..
2
Thu, 04 Aug 2011 11:02:16 GMT
merve: ahahah attığım mesajlar hiçte alınganlık mesajları değildi ama olsun:D neyse ben piayla senden helallik isteyim bari polata sizi biraz çekiştirdim :D:D fatma ablam senin kontörün yokmuş ama bu çocuklar olsada atmıyorlar :P
Fri, 05 Aug 2011 10:35:51 GMT
Saliha Çağla: hahaha alacağın olsun kpen, görürsün bak cumartesiden sonra seni rahat bırakırsam :D
Saliha Çağla kpeenn, birkac gune (yada birkac haftaya bilmiyorum:D) numarami degistiricem o yuzden ne kontor ne dk ne de sms var bende, alinganlik mesajlari atip durma kuzum, unutmus degilim seni... : ))
Tue, 02 Aug 2011 10:03:05 GMT
.
Pia Pia: kısmen aynen :D
Tue, 02 Aug 2011 12:23:46 GMT
Fatma Danoesubroto: bana da mesaj atti gecende..ben de cevap atamadim 2 gun icinde kontor yuklemek istemiyorum telefona..beni affetsin lutfen..
Thu, 04 Aug 2011 11:02:16 GMT
merve: ahahah attığım mesajlar hiçte alınganlık mesajları değildi ama olsun:D neyse ben piayla senden helallik isteyim bari polata sizi biraz çekiştirdim :D:D fatma ablam senin kontörün yokmuş ama bu çocuklar olsada atmıyorlar :P
Fri, 05 Aug 2011 10:35:51 GMT
Saliha Çağla: hahaha alacağın olsun kpen, görürsün bak cumartesiden sonra seni rahat bırakırsam :D
Fri, 05 Aug 2011 11:38:03 GMT