Get the Latest Updates About What Interests You

miimr is a place where you and your friends can discuss and learn about everything around you! Signup Now!

Conversation Thread

• 2

Yusuf Ak Merhaba arkadaslar. TwitTurk'de bir anket secim anketi duzenlenmis ve sonuclari biraz beni sasirtti. Boyle bir anket Turkiye genelini simgelemesi mumkun degil fakat bazi vatandaslarimiz anket sonuclarini gordukten sonra fikirlerini degistirebilirler. Bu yuzden sizden ricam twitter hesabiniz varsa gidin oy kullanin, ve konu komsuya haber verin. Bizimde internette sesimiz gur ve guclu cikmasi lazim. Secime kadar vatandaslarimiz dogru sekilde yonlendirmek bizim icin bir gorevdir.

Iste anket: http://twitturk.com/twitter_secim_anketi

Wed, 27 Apr 2011 21:52:45 GMT      

• 2
Fatma Danoesubroto...

zaman her bir anını ayrı bir çekmecesine tıkıştıracağınız bir şifonyer değil; muhtemelen genişçe bir torba, yaşanımların birbirlerine rastlaması, değmesi ve birbirlerini değiştirmesi an meselesi 'Nihal Bengisu''

• 2
Isa

University of Toronto
IR/POLITICAL SCIENCE

Seda Yilmaz

'Pirincindeki siyah taştan korkma, beyaz taştan kork.' Arif Nihat Asya

Saliha Çağla

Bazen bir dağ bir parmağa sığabilir. Herşey bakış açısına bağlı...

Yusuf Ak shared this.

• 2

Wed, 27 Apr 2011 21:52:45 GMT    

FurKan

GulJealousCanadaDiscoAhmedteaDiken
TurkishNutellaIpodIslamITNilLSETarantino
AppleDoganGunsLiteratureCrowdHardKingo
Mass19DelightMusicCrownC...read more

Ibrahim

Siradan bir kisilik sadece insan :) ( Zararsizdir )

Pia Pia...

Uçmayı seveceğim,konmayı öğrendiğimde:)
https://twitter.com/MervePia

Saliha Çağla: Akp'nin oylarındaki bu azlığın sebebinin, onlara oy veren çoğu kişinin ya bu oylamadan habersiz olması ya da interneti kullanmamasından kaynaklı diye düşünüyorum..

Thu, 28 Apr 2011 14:46:27 GMT    

Yusuf Ak: Evet twitter'da 'akp' etiketini takip ediyorum yazilanlar hep negatif hep negatif. O yuzden internettede elimizden geleni yapmamiz lazim.

• 2

Thu, 28 Apr 2011 18:38:09 GMT    

Yusuf Ak: Turkiye'deki zihniyet budur: "Unutmayın! ANKETLERDE AKP'yi şişiriyoruz. Anketörlere ve telefonlara oyumuz AKP'ye diyoruz. Stratejik bir yönlendirmedir. Çok önemli RT" - twitterdan alinti.

• 2

Thu, 28 Apr 2011 18:57:54 GMT    

merve: umarım bu sonuçlar geneli yansıtmıyordur ve umarım salihanın dediği gibidir eğer öyle değilse çok vahiim görünüyor.

Fri, 29 Apr 2011 12:13:16 GMT    

Saliha Çağla: Allah işini hakkıyla yapana her zaman kolaylık verir, ben günümüzde işini en hakkıyla yapanın akp olduğunu düşünüyorum, sıkmayın canınızı ben bu seçimi de akpnin çok rahat alacağına inanıyorum :)

Fri, 29 Apr 2011 12:33:25 GMT    

Pia Pia: bu ülkede kimse siyaset'i hakkıyla yapmıyor bence.bu durumda kötünün iyisine tabi oluyor.

Fri, 29 Apr 2011 12:46:23 GMT    

Seda Yilmaz: anketleri bu kadar ciddiye almayın ya:) daha önce de seçim öncesi anketler yapıldı.hepsi fasa fiso.ki akpliler çok fazla sivrilmiyo Türkiyede,diğer partizanlara nazaran...hatta şöyle bir muhabbete sahit olmustum"ulan sen vermiosun o vermio bu vermiyo ,kim oy veriyo bu Tayyibe" seklinde:D:D.

Fri, 29 Apr 2011 13:20:51 GMT    

Fatma Danoesubroto: evet gercekten cok sinir bozucuyuz :)) havlayan kopek isirmaz diyesim geldi her ne kadar kabalastigimi dusunsemde ..ben en iyisi tesbihte hata olmaz deyip kendimi savunayim :)

• 2

Fri, 29 Apr 2011 14:48:11 GMT    

FurKan: olamaz cok sacma chp yuzde 25 gecemez hatta 20.. tamamen manipule bi anket...

Fri, 29 Apr 2011 21:29:04 GMT