Miimr stickers are promotional items that was originally introduced to the US and Canadian market, and will be introduced to the indonesian market soon.
Action Man is an action figure boys' toy launched in Britain in 1966 by Palitoy as a licensed copy of Hasbro's American "moveable fighting man": G.I. Joe.
Action Man was origi...read more
Pia Pia: oo süper bende barbie ile cevap atarım o zaman xD :b sağol fatma ablaa şimdiden sevindik ankara kolu olaraktan :D
Fatma Danoesubroto: icim el vermedi sana antetli kagitla mektup gondermeye..girdim kirtasiyeye abi bana şöyle en suslusunden bi mektup zarfi bide kagit ver dedim..adam cikardi bana love me li kiss me li zarflar vermeye..bi tanesinde kiz erkek elele tutusmus deniz kiyisinda kosusturuyo..kizin saclar bulutlara degiyo filan..bunlar olmaz dedim..süslü dedin dedi..biraz daha masum olcakmis dedim..sanki kendime almiyomusum edasiyla..baktim beni anlamiyo..ver bakim ben sunalrin hepsine dedim..buldum bizim action man i ..oh yaa dedim..adam benden beklemiyo tabi ..kardesim erkek onun icin dedim..hmm dedi..hikaye budur brother merve..ahahahha
Pia Pia: ahaha harikaaa xDxD action man imi sabırsızlıkla bekliyorum ^^
annemin öğrencileri ona mektup niyetine kartpostal yazıyor görsen gülmekten ölürsün.Hepsi grubunun resmi falan var kırmızı güllü zarflar içinde falan ^^
Tue, 09 Nov 2010 17:48:31 GMT
Fatma Danoesubroto: ne diyosunuz siz bi de takim yaptim onlari..ayri gayri diil yani..zarfla kagidi bir butun olusturdu..simdiden uyariim seni merve ben mektup yazmayi bilmem..kompozisyonumda kotuydu zaten ogrenciyken..ogretmen beni kaldirirdi oku yazdigini diye sira arkadasimin kagidini cekerdim onunden..sonrada gulmekten okuyamazdim..yazdigini bile okuyamiyosun deyip otur derdi bana..
Fatma Danoesubroto: hemen verme..once bi alnina yanaklarina filan yapistr.merak uyandirsin..sorarlarsa anlat verirken naz yap filan.. ben basta cok hata yaptim millete yalvarmicaksin..tam tersine secilmis kisiler uye olabiliyo havasi uyandiricaksin..hahhahha.. o zaman kendileri geliyolar..:))))
2
Tue, 09 Nov 2010 18:41:07 GMT
Pia Pia: alnıma ve yanaklarıma yapıştırmak..Etkilendimm :D:D Ben salihayı saçından sürüdüm buraya işe yaradı ama başkasına işlemez bu ^^
Isa: o ne oyle ya. kasiklardan sogudum. cidden, adam olse daha mutlu olacak. ne oyle ya kasikla yavas yavas olum ... cok guzel olmus.
2
Wed, 10 Nov 2010 02:59:47 GMT
Saliha Çağla: fatma abla bu psikopat şeyi de nerden buldun xD
Wed, 10 Nov 2010 15:25:12 GMT
Fatma Danoesubroto: o malum oyunda bi arkadaşa burcunu vermemiştim.. o da bana bu bağlantıyı yollamıştı diye hatırlıyorum :) trajikomik bi kısa film :) güzel bi tehdit unsuru.. sonunda burçları almayı başarmıştı hahahah
2
Wed, 10 Nov 2010 16:59:07 GMT
Pia Pia: güliim mi ağliim mi korkiim mi bilemedim ama iyi fikir sürekli kaşıkla vurmak çileden çıkarcak bişey xDxD
Wed, 10 Nov 2010 17:15:24 GMT
Saliha Çağla: sürekli kalemle vurmak da çok zevkli bknz:okulda =)
Fatma Danoesubroto stickerlarini action man'e verdim .. rica ettim saolsun kirmadi beni.. rötar yapmadan getiricek insaallah :)
Mon, 08 Nov 2010 20:45:34 GMT
- Muslim
- Human
- Geek
...Uçmayı seveceğim,konmayı öğrendiğimde:)
https://twitter.com/MervePia
Miimr stickers are promotional items that was originally introduced to the US and Canadian market, and will be introduced to the indonesian market soon.
Action Man is an action figure boys' toy launched in Britain in 1966 by Palitoy as a licensed copy of Hasbro's American "moveable fighting man": G.I. Joe.
Action Man was origi...read more
Pia Pia: oo süper bende barbie ile cevap atarım o zaman xD :b sağol fatma ablaa şimdiden sevindik ankara kolu olaraktan :D
Tue, 09 Nov 2010 16:13:57 GMT
Yusuf Ak: action man posta mi oluyor >?
Tue, 09 Nov 2010 16:32:27 GMT
Pia Pia: kesin fatma abla birine o ismi takmıştır onu kastediyordur :D tahminim o yönde :P :D
Tue, 09 Nov 2010 16:35:03 GMT
Yusuf Ak: anliyorum =]
Tue, 09 Nov 2010 16:41:20 GMT
Fatma Danoesubroto: icim el vermedi sana antetli kagitla mektup gondermeye..girdim kirtasiyeye abi bana şöyle en suslusunden bi mektup zarfi bide kagit ver dedim..adam cikardi bana love me li kiss me li zarflar vermeye..bi tanesinde kiz erkek elele tutusmus deniz kiyisinda kosusturuyo..kizin saclar bulutlara degiyo filan..bunlar olmaz dedim..süslü dedin dedi..biraz daha masum olcakmis dedim..sanki kendime almiyomusum edasiyla..baktim beni anlamiyo..ver bakim ben sunalrin hepsine dedim..buldum bizim action man i ..oh yaa dedim..adam benden beklemiyo tabi ..kardesim erkek onun icin dedim..hmm dedi..hikaye budur brother merve..ahahahha
Tue, 09 Nov 2010 17:31:09 GMT
Yusuf Ak: tek kelime ile super!
Tue, 09 Nov 2010 17:42:27 GMT
Pia Pia: ahaha harikaaa xDxD action man imi sabırsızlıkla bekliyorum ^^
annemin öğrencileri ona mektup niyetine kartpostal yazıyor görsen gülmekten ölürsün.Hepsi grubunun resmi falan var kırmızı güllü zarflar içinde falan ^^
Tue, 09 Nov 2010 17:48:31 GMT
Fatma Danoesubroto: ne diyosunuz siz bi de takim yaptim onlari..ayri gayri diil yani..zarfla kagidi bir butun olusturdu..simdiden uyariim seni merve ben mektup yazmayi bilmem..kompozisyonumda kotuydu zaten ogrenciyken..ogretmen beni kaldirirdi oku yazdigini diye sira arkadasimin kagidini cekerdim onunden..sonrada gulmekten okuyamazdim..yazdigini bile okuyamiyosun deyip otur derdi bana..
kartpostallar 5 siniftan kalmalari duruyo bende..arkadaslarim vermis boyle alisan ebru gundes filan..hatira iste..arkasinda yazilar..seviyorum ama kimi,en tatli birisini,nasil anlatsam sana,ilk harflere baksana gibi :))) demekki gelenegi surduruyo arkadaslar.. onlarla gurur duyuyorum..hahahha
Tue, 09 Nov 2010 17:54:43 GMT
Pia Pia: ay çok heycanlandım şimdii :D tabikii o klasik mani falan hala kullanımda :D:D onların modası geçmez tahminimce ^^
Tue, 09 Nov 2010 18:27:14 GMT
Yusuf Ak: action man mektubunun resmini cek ve bizimle paylas =)
Tue, 09 Nov 2010 18:31:25 GMT from my Mobi
Pia Pia: gelsin inşallah halka açıcam ^^
Tue, 09 Nov 2010 18:32:16 GMT
Fatma Danoesubroto: hemen verme..once bi alnina yanaklarina filan yapistr.merak uyandirsin..sorarlarsa anlat verirken naz yap filan.. ben basta cok hata yaptim millete yalvarmicaksin..tam tersine secilmis kisiler uye olabiliyo havasi uyandiricaksin..hahhahha.. o zaman kendileri geliyolar..:))))
Tue, 09 Nov 2010 18:41:07 GMT
Pia Pia: alnıma ve yanaklarıma yapıştırmak..Etkilendimm :D:D Ben salihayı saçından sürüdüm buraya işe yaradı ama başkasına işlemez bu ^^
Tue, 09 Nov 2010 18:45:28 GMT
Yusuf Ak: sacindan surudun ha? hmm.
Tue, 09 Nov 2010 19:05:30 GMT
Pia Pia: çok baskı yaptım tam bir işkenceydi:P:P
Tue, 09 Nov 2010 20:29:26 GMT
Fatma Danoesubroto: http://www.youtube.com/watch?v=9VDvgL...
nasil bi iskence...hahahha
Tue, 09 Nov 2010 21:15:18 GMT
Isa: o ne oyle ya. kasiklardan sogudum. cidden, adam olse daha mutlu olacak. ne oyle ya kasikla yavas yavas olum ... cok guzel olmus.
Wed, 10 Nov 2010 02:59:47 GMT
Saliha Çağla: fatma abla bu psikopat şeyi de nerden buldun xD
Wed, 10 Nov 2010 15:25:12 GMT
Fatma Danoesubroto: o malum oyunda bi arkadaşa burcunu vermemiştim.. o da bana bu bağlantıyı yollamıştı diye hatırlıyorum :)
trajikomik bi kısa film :) güzel bi tehdit unsuru.. sonunda burçları almayı başarmıştı hahahah
Wed, 10 Nov 2010 16:59:07 GMT
Pia Pia: güliim mi ağliim mi korkiim mi bilemedim ama iyi fikir sürekli kaşıkla vurmak çileden çıkarcak bişey xDxD
Wed, 10 Nov 2010 17:15:24 GMT
Saliha Çağla: sürekli kalemle vurmak da çok zevkli bknz:okulda =)
Thu, 11 Nov 2010 16:42:18 GMT
Fatma Danoesubroto: Allah cızırtınızı vermesin ..hahahh
Thu, 11 Nov 2010 21:49:06 GMT
Yusuf Ak: adamlar ne yapmislar ya!
Thu, 11 Nov 2010 22:03:16 GMT
Pia Pia: ay bu videonun değişik kısımlarını da buldum ben mesela biri sende kaşık kullan demiş ona göre sahne çekmişler falan öle şeyler :D
Thu, 11 Nov 2010 23:24:47 GMT
Yusuf Ak: evet biraz evvel bende izlemistim =]
Thu, 11 Nov 2010 23:31:11 GMT
Pia Pia: spoon vs spoon çok hoş :D
Thu, 11 Nov 2010 23:32:55 GMT